Usein kysyttyä

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Kursseille liittyminen lyhyesti

1

Osta kurssi

Valitse kurssi sivuiltamme ja maksa se haluamallasi maksutavalla.

2

Luo käyttäjätunnus

Luo itsellesi käyttäjätunnus sivuillemme kohdasta "Rekisteröidy".

3

Aloita opiskelu

Kun olet kirjautuneena sisään, kurssisi tulee näkyviin kohtaan "Omat kurssit".

Vastauksia kysymyksiisi

Mikä on Taidekurssit?

Taidekurssit on vuonna 2016 perustettu sivusto kuvataiteen opettamiseen. Yrityksemme virallinen nimi on Taidekoulu Tuimala. Meillä voit opiskella taidetta korkeatasoisilla ja innostavilla verkkokursseilla.

Milloin kurssinne alkavat?

Kurssimme pyörivät jatkuvasti, eli voit liittyä mukaan milloin tahansa. Liitytpä mukaan nyt tai myöhemmin, saat käyttöösi kaikki materiaalit, jotka kuuluvat kurssiin.

Miten ostan kurssin?

Avaa auki haluamasi kurssi sivuiltamme ja liity kurssille painikkeesta. Ilmoita omat tietosi ja maksa kurssi. Kun olet maksanut kurssin, rekisteröidy kouluumme. Jätä pyydetyt tiedot ja luo salasana sivustolle. Näiden tietojen avulla pääset kirjautumaan kurssille.

Miten maksan kurssin?

Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla tai laskulla / osamaksulla. Pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan tilausvaiheessa. Kurssit on mahdollista maksaa myös Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä. Lue lisää työantajaeduilla maksamisesta täältä.

Voinko maksaa laskulla tai osamaksulla?

Kyllä. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse maksutavaksi "Jousto". Jousto on maksunvälityspalvelu, joka tuo laskumme sinulle perille. Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.

Miten verkkokurssi toimii?

Kun olet ostanut pääsyn verkkokurssille ja olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen, sinusta tulee kurssin opiskelija ja sinulle avautuu pääsy kurssin materiaaleihin. Löydät kurssisi kohdasta "Omat kurssit", kun olet kirjautuneena tunnuksillasi sisään sivuillemme. Kurssilla voit selata sisältöjä, tehdä tehtäviä ja osallistua kurssilla käytävään keskusteluun.

Mitä teknistä osaamista kurssin käyminen vaatii?

Ei mitään! Riittää, että sinulla on käytössäsi toimiva sähköposti ja internetyhteys. Verkkokurssin suorittaminen ei vaadi erikoisosaamista. Jos haluat kokeilla verkkokurssien toimimista, liity maksuttomille kursseillemme ja näet, miten kaikki toimii. Jos sinulle herää kysymyksiä kurssin suorittamiseen liittyen, autamme mielellämme.

Mitä valineitä tarvitsen kurssilla?

Jokainen kurssi on erilainen, joten tarvike- ja välinelista vaihtelevat kursseittain. Olemme kertoneet tarvittavat välineet kurssin kuvauksen yhteydessä, joten pääset tarkistamaan ne sieltä. Osallistuja hankkii itse välineet kurssille. Käymme välineet läpi yksityiskohtaisesti myös jokaisella kurssilla.

Ostin kurssin, milloin se alkaa?

Kun olet maksanut kurssin ja rekisteröitynyt koulun oppilaaksi, avaamme kurssin tunnuksillesi. Tilausten käsittelyaika on normaalisti alle vuorokausi, usein alle tunti. Jos kurssin alkamisajankohta on myöhempi, kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä.

Ostin kurssin, mistä se löytyy?

Kun olet ostanut kurssin ja olet kirjautuneena sisään kouluumme, kurssisi tulee näkyviin sivun ylälaitaan kohtaan "Omat kurssit" sen jälkeen, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Jos ostit kurssin, mutta sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, luo itsellesi käyttäjätunnus sivun ylälaidasta kohdasta "Rekisteröidy".

Voinko saada palautetta työskentelystäni?

Kyllä. Kaikkiin maksullisiin kursseihin kuuluu palautteen anto omista harjoitustöistäsi. Kurssin opettajat ovat mukana kursseilla oppilaiden tukena. Ohjaamme kutakin kurssilaista hänen omista lähtökohdistaan ja tavoitteistaan käsin.

Kuinka kauan kurssimateriaalit ovat käytössäni?

Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja.

Haluan ostaa kurssin lahjaksi, miten toimin?

Osta kurssi normaaliin tapaan sivujemme kautta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin, että kurssi tulee lahjaksi. Ilmoita samalla lahjan saajan nimi ja sähköpostiosoite, niin tiedämme, kenelle kurssi on tulossa.

Minulla on muuta kysyttävää, miten saan teihin yhteyden?

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Vastaamme pikimmiten.