︼ ︼ ︼

USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on Taidekurssit?

Taidekurssit on vuonna 2016 perustettu yritys kuvataiteen opettamiseen. Meillä voit opiskella taidetta korkeatasoisilla ja innostavilla kursseilla. Kurssimme ovat verkkokursseja, joten voit opiskella sinulle parhaaseen aikaan ja sinulle sopivimmassa paikassa.

Milloin kurssit alkavat?

Kurssimme pyörivät jatkuvasti, eli voit liittyä mukaan milloin tahansa. Liitytpä mukaan nyt tai myöhemmin, saat käyttöösi kaikki materiaalit, jotka kuuluvat kurssiin.

Mitä kursseja teillä on käynnissä?

Tällä hetkellä käynnissä on maalauskursseja eri tekniikoille sekä piirustuskursseja. Lisäksi käynnissä on Maalaa ja voi hyvin -valmennus, joka paneutuu luovuuteen, itsetuntemukseen ja maalaamisen hyvinvointia tukevaan puoleen. Alla näet kurssivalikoimamme.

Mitä teknistä osaamista kurssin käyminen vaatii?

Ei mitään! Riittää, että sinulla on käytössäsi toimiva sähköposti ja internetyhteys. Verkkokurssin suorittaminen ei vaadi erikoisosaamista. Jos haluat kokeilla verkkokurssien toimimista, liity maksuttomille kursseillemme ja näet, miten kaikki toimii. Jos sinulle herää kysymyksiä kurssin suorittamiseen liittyen, autamme mielellämme.

Miten ostan kurssin?

Avaa auki haluamasi kurssi etusivultamme tai äskeisestä kurssivalikoimasta. Liity kurssille painikkeesta.

Tämän jälkeen sivusto pyytää sinua ilmoittamaan omat tietosi ja pääset maksamaan kurssin.

Kun olet maksanut kurssin, rekisteröidy kouluumme. Jätä pyydetyt tiedot ja luo salasana sivustolle. Näiden tietojen avulla pääset myöhemmin kirjautumaan kurssille.

Katso video "Näin liityt Taidekursseille"

Miten maksan kurssin?

Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, luottokortilla tai laskulla / osamaksulla. Pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan tilausvaiheessa.

Kurssit on mahdollista maksaa myös Smartumilla ja ePassilla. Lue lisää Smartumilla ja ePassilla maksamisesta täältä.

Voinko maksaa laskulla tai osamaksulla?

Kyllä. Tilausvaiheessa pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse maksutavaksi "Collector" tai "Jousto". Collector ja jousto ovat maksunvälityspalveluja, jotka tuovat laskumme sinulle perille.

Kun olet valinnut Collectorin tai Jouston maksutavaksi ja jatkat tilausta, sivu pyytää sinua tunnistautumaan. Tunnistautumista pyydetään siksi, että lasku tulisi varmasti oikealle henkilölle. Voit tunnistautua omilla pankkitunnuksillasi.

Myöhemmin saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.Ostin kurssin, milloin kurssini alkaa?

Kun olet maksanut kurssin ja rekisteröitynyt koulun oppilaaksi, avaamme kurssin tunnuksillesi. Tilausten käsittelyaika on yleensä alle vuorokausi. Jos kurssin alkamisajankohta on myöhempi, kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä.

Kuinka kauan kurssimateriaalit ovat käytössäni?

Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.

Miten verkkokurssi toimii?

Kun olet ostanut pääsyn verkkokurssille ja olet luonut itsellesi käyttäjätunnuksen, sinusta tulee kurssin opiskelija ja sinulle avautuu pääsy kurssin materiaaleihin.

Löydät kurssisi kohdasta "Omat kurssit", kun olet kirjautuneena tunnuksillasi sisään sivuillemme.

Olemme sisällyttäneet oppijaksoihin mielenkiintoista teoriaa, havainnollistavia kuvia sekä runsaasti muuta materiaalia ja tehtäviä. Tehtävissä pääset kokemaan innostumisen ja onnistumisen tunteita. Päätät itse, milloin ja missä teet tehtävät.

Pääset kirjautumaan kurssille milloin tahansa sähköpostiosoitteellasi ja sillä salasanalla, jonka loit sivustolle tilausta tehdessäsi. Jos salasanasi unohtuu, voit palauttaa sen sähköpostiosoitteesi avulla.

Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?

Jokainen kurssi on erilainen, joten tarvike- ja välinelista vaihtelevat kursseittain. Olemme kertoneet tarvittavat välineet kurssin kuvauksen yhteydessä, joten pääset tarkistamaan ne sieltä. Osallistuja hankkii itse välineet kurssille.

Käymme välineet läpi yksityiskohtaisesti myös jokaisella kurssilla.

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?

Kyllä. Tee tilaus normaaliin tapaan ja kirjoita tilauksen lisätietoja-kenttään, että "kurssi tulee lahjaksi". Kerro samalla, kenelle kurssi on tulossa ja mikä on lahjan saajan sähköpostiosoite.

Kun lahjan saaja haluaa aloittaa kurssin, hänen tulee luoda omat tunnukset sivuillemme kohdasta "Rekisteröidy", jotta hän pääsee aloittamaan kurssinsa.

Minulla on muuta kysyttävää, miten saan teihin yhteyden?

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected].


Taidekursseilla on käytössä Suomalaiset maksutavat. Maksunvälittäjänä toimii Checkout.
Voit maksaa kurssitilauksesi omilla pankkitunnuksillasi, laskulla tai osamaksulla. Myös Smartumilla ja ePassilla maksaminen onnistuu!