︼ ︼ ︼

USEIN KYSYTTYÄ

Mikä on Taidekurssit?

Taidekurssit on vuonna 2016 perustettu yritys kuvataiteen opettamiseen. Meillä voit opiskella taidetta korkeatasoisilla ja innostavilla kursseilla. Kurssimme ovat verkkokursseja, joten voit opiskella sinulle parhaaseen aikaan ja sinulle sopivimmassa paikassa.

Milloin kurssit alkavat?

Kurssimme pyörivät jatkuvasti, eli voit liittyä mukaan milloin tahansa. Liitytpä mukaan nyt tai myöhemmin, saat käyttöösi kaikki materiaalit, jotka kuuluvat kurssiin.

Mitä kursseja teillä on käynnissä?

Tällä hetkellä käynnissä on maalauskursseja kolmelle eri tekniikalle sekä kaksi piirtämisen kurssia. Lisäksi käynnissä on Maalaa ja voi hyvin -valmennus, joka paneutuu luovuuteen, itsetuntemukseen ja maalaamisen hyvinvointia tukevaan puoleen. Alla näet kurssivalikoimamme.

Mitä teknistä osaamista kurssin käyminen vaatii?

Ei mitään! Riittää, että sinulla on käytössäsi toimiva sähköposti ja internetyhteys. Verkkokurssin suorittaminen ei vaadi erikoisosaamista. Jos haluat kokeilla verkkokurssien toimimista, liity maksuttomalle Taidekurssit tutuksi -kurssillemme. Jos sinulle herää kysymyksiä kurssin suorittamiseen liittyen, autamme mielellämme.

Miten ostan kurssin?

Avaa auki haluamasi kurssi etusivultamme tai äskeisestä kurssivalikoimasta. Liity kurssille painikkeesta.

Tämän jälkeen sivusto pyytää sinua ilmoittamaan omat tietosi ja pääset maksamaan kurssin.

Kun olet maksanut kurssin, rekisteröidy kouluumme. Jätä pyydetyt tiedot ja luo salasana sivustolle. Näiden tietojen avulla pääset myöhemmin kirjautumaan kurssille.

Katso video "Näin liityt Taidekursseille"

Miten maksan kurssin?

Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, luottokortilla tai laskulla. Myös osamaksu on mahdollista. Tilausvaiheessa pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.

Voinko maksaa laskulla tai osamaksulla?

Kyllä. Tilausvaiheessa pääset valitsemaan sinulle sopivan maksutavan. Kun haluat maksaa laskulla tai osamaksulla, valitse maksutavaksi "Collector". Collector on luotettava maksunvälityspalvelu, joka tuo laskumme sinulle perille.

Kun olet valinnut Collectorin maksutavaksi ja jatkat tilausta, sivu pyytää sinua tunnistautumaan. Tunnistautumista pyydetään siksi, että lasku tulisi varmasti oikealle henkilölle. Voit tunnistautua omilla pankkitunnuksillasi.

Myöhemmin saat laskun postissa ilmoittamaasi osoitteeseen ja voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.Ostin kurssin, milloin kurssini alkaa?

Kun olet maksanut kurssin ja rekisteröitynyt koulun oppilaaksi, liitämme sinut kurssillesi. Tilausten käsittelyaika on yleensä alle vuorokausi. Jos kurssin alkamisajankohta on myöhempi, kurssi alkaa ilmoitettuna päivänä.

Kuinka kauan kurssimateriaalit ovat käytössäni?

Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.

Miten verkkokurssi toimii?

Kun olet ostanut pääsyn verkkokurssille, sinusta tulee kurssin opiskelija.

Sinulle avautuu pääsy viikoittain avautuviin materiaaleihin. Saat sähköpostiin ilmoituksen aina, kun kurssiportaalissa on uutta opiskeltavaa. Olemme sisällyttäneet oppijaksoihin mielenkiintoista teoriaa, havainnollistavia kuvia sekä runsaasti muuta materiaalia ja tehtäviä. Tehtävissä pääset kokemaan innostumisen ja onnistumisen tunteita. Päätät itse, milloin ja missä teet tehtävät.

Pääset kirjautumaan kurssille milloin tahansa sähköpostiosoitteellasi ja sillä salasanalla, jonka loit sivustolle tilausta tehdessäsi. Jos salasanasi unohtuu, voit palauttaa sen sähköpostiosoitteesi avulla.

Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?

Jokainen kurssi on erilainen, joten tarvike- ja välinelista vaihtelevat kursseittain. Olemme kertoneet tarvittavat välineet kurssin kuvauksen yhteydessä, joten pääset tarkistamaan ne sieltä. Osallistuja hankkii itse välineet kurssille.

Käymme välineet läpi myös jokaisen verkkokurssin ensimmäisellä viikolla. Ehdit hankkia välineet myös silloin, mutta suosittelemme tarvittavien välineiden tilaamista jo etukäteen, jotta pääset heti tekemisen makuun kun kurssi alkaa.

Haluan antaa kurssin lahjaksi. Miten toimin?

Kun ostat kurssin lahjaksi, saat fyysisen lahjakortin postissa, jonka voit ojentaa lahjan saajalle. Toimi seuraavasti:

1. Tilaa haluamasi kurssi normaaliin tapaan sivujemme kautta.

2. Anna omat osoitetietosi ja kirjoita tilauslomakkeen lisätietoihin, että "kurssi tulee lahjaksi".

3. Siirry maksamaan kurssi. Voit maksaa tilauksen omilla pankkitunnuksillasi, laskulla tai osamaksulla.

4. Toimitamme sinulle 1-2 arkipäivän sisällä kauniin lahjakortin, joka oikeuttaa lahjakortin saajalle pääsyn ostamallesi kurssille.

Minulla on muuta kysyttävää, miten saan teihin yhteyden?

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)taidekurssit.fi tai puhelimitse numeroon 045 104 8558.


Taidekursseilla on käytössä Suomalaiset maksutavat. Maksunvälittäjänä toimii Finqu Pay / Verifone.
Voit maksaa kurssitilauksesi omilla pankkitunnuksillasi, laskulla tai osamaksulla.