︼ ︼ ︼

TAIDELAHJA™

Mitä ostaa lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea? Mikä lahja sopisi valmistuneelle pelkän rahan sijaan? Minkälainen lahja olisi kyllin arvokas ja osoittaisi arvostusta lahjan saajaa kohtaan?

Taidekurssien Taidelahja™ on täydellinen lahjaidea päivänsankarille. Taidelahja™ pitää sisällään tuotepaketin sekä lahjakortin, joka oikeuttaa pääsyn mille tahansa kurssillemme.TAIDELAHJA™


HINTA: 150 €

TOIMITUS: 1 viikon kuluessa
Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.MIKSI TAIDELAHJA?


  • Lahjan saaja päättää itse, mille kurssille hän haluaa tulla. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mikä kursseistamme kiinnostaa päivänsankaria eniten.

  • Taidekurssimme sopivat miehille ja naisille, nuorille ja iäkkäille sekä kiireisille ja niille, joilla on aikaa. Kurssimme mahdollistavat joustavan aikataulun, joten lahja sopii ystävällesi riippumatta hänen elämäntilanteestaan.

  • Toimitamme Taidelahjan sinulle kauniina lahjakorttina ja innostavana tuotepakettina. Voit luovuttaa lahjan sankarille omakätisesti sopivalla hetkellä.

  • Taidekurssi on aineeton elämyslahja, joka tarjoaa oppimista ja iloa hyvin pitkäksi aikaa. Lahja sopii saajalle, joka on kyllästynyt turhaan roinaan ja myös sinulle, joka haluat antaa jotain muuta kuin maljakoita, ruusuja tai kylmää käteistä. Mutta koska välineitäkin tarvitaan, olemme koonneet mukaan hyödyllisen tarvikepaketin korkeatasoisista taidetarvikkeista.

  • Kun lahjan saaja liittyy jollekin kurssillemme, hän saa elinikäisen pääsyn oppiaineistojen pariin. Hänelle avautuu uusi maailma itsensä kehittämisen ja taiteen parissa. Ja mikä parasta, hän voi itse suunnitella oman kurssiaikataulunsa.

  • Kurssimme ovat erittäin korkealaatuisia ja ne ovat saaneet runsaasti hyvää palautetta niin taiteen ammattilaisilta kuin harrastajiltakin. Taidekurssit.fi on brändinä nykyaikainen ja tasokas. Antamalla lahjaksi Taidelahjamme voit tuntea ylpeyttä lahjan antajana.


Esimerkki Taidelahjasta ja sen sisällöstä. (Tarvikepaketin sisältö vaihtelee Taidelahjoittain ja sinun pakettisi saattaa olla erilainen. Jokaisessa paketissa on joukko korkeatasoisia taidevälineitä sekä lahjakortti, joka oikeuttaa pääsyn mille tahansa kurssillemme.)

Usein kysyttyä


Miten Taidelahja™ toimitetaan?
Toimitamme Taidelahjan™ sinulle postissa lähimpään Postin noutopisteeseen. Voit itse antaa lahjan päivänsankarille haluamallasi hetkellä.
Miten Taidelahjan saaja lunastaa lahjakortin?
Lahjakortissa on numerokoodi, joka annetaan kurssitilauksen yhteydessä. Kun lahjan saaja tilaa kurssin sivuiltamme, hän jättää koodin sille varattuun kenttään ja pääsee kurssille maksutta.
Mitä Taidelahja™ pitää sisällään?
Taidekurssien Taidelahja™ pitää sisällään fyysisen lahjakortin, joka oikeuttaa pääsyn vapaavalintaiselle kurssille.

Lahjakortin lisäksi saat runsaskätisen tuotepaketin taiteiluun. Paketin sisältö vaihtelee kausittain. Kaikki paketissa olevat taidetarvikkeet ovat korkealaatuisia ja ne sopivat taiteen harrastajalle iästä ja taitotasosta riippumatta.
Mitä tarvikepaketti sisältää?
Tarvikepaketin sisältö vaihtelee ja sen sisältö on yllätys! :)

Luota meihin, valitsemme pakettiin aina korkeatasoiset taidetarvikkeet, jotka sopivat lahjan saajalle (tai sinulle!) taitotasosta riippumatta.
Haluan tilata useita Taidelahjoja asiakkailleni, yrityslahjoiksi jne. Miten toimin?
Hienoa! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] niin sovitaan asiasta.
 


TAIDELAHJA™


HINTA: 150 €

TOIMITUS: 1 viikon kuluessa
Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.
"Tuomakselle jo nyt iso kiitos aivan upeasta kurssista, olen tykännyt ihan valtavasti! Opetus on edennyt todella mukavalla tavalla, helpommista tehtävistä haastavimpiin. Joitakin piirustuskirjoja olen itselleni hankkinut, mutta anti ei ole ollut lainkaan sama, mitä nyt tältä kurssilta olen saanut. Ohjausta on tullut ihan kädestä pitäen ja se on ollut minulle tärkeää!"

Mirja Valtasaari-Lehtinen, Piirtämisen perusteet -kurssin osallistuja"Kiitos hienosta kurssista! En ole koskaan ennen maalannut akryyliväreillä, se on ihan erilaista kuin posliini- ja öljyväreillä, joita olen joskus harrastanut. Nyt kuitenkin uskalsin kokeilemaan, koska kukkakurssilla kerrottiin hyvin selkeästi millaisia värejä, siveltimiä ja maalauspohjia käytetään. Minua on aina kiehtonut ruusut ja niiden maalaaminen, enkä olisi voinut aloittaa ilman hyvää opastusta. Nyt ymmärrän, kuinka valot ja varjot sekä veden illuusio tehdään. Sain todellakin hyviä neuvoja ja osaan maalata rennommin. Voin hyvillä mielin suositella kurssia kukkamaalauksesta kiinnostuneille."

Raita Huuskonen, Kukkamaalaus vaihe vaiheelta -kurssin osallistuja"Kiitos kurssista. Olen erittäin tyytyväinen, että osallistuin. Olen oppinut paljon perusasioista ja ne kulkevat mielessäni, vaikka ei vielä käytännön tasolla. Maalaamallahan sitä oppii. Palautetta on ollut hienoa saada, siitä oppii. On tärkeää tietää, onko oikeilla jäljillä. Seuraavalle kurssille olen jo ilmoittautunut ja sitä odotellessa ehdin toivottavasti tehdä useamman työn vielä. Lämmin kiitos erittäin kannustavasta opetuksesta."

Kristiina Manninen, Akryylimaalaus haltuun -kurssin osallistuja