TAIDEKURSSIT

Liisa Tuimala | 31.1.2018

Taidekurssi – Innostava ja korkeatasoinen aineeton lahjaMitä ostaa lahjaksi ystävälle, jolla on jo kaikkea? Mitä ostaa eläkkeelle jäävälle työntekijälle kiitokseksi, kun hän jää nauttimaan eläkepäivistään? Mikä lahja sopisi ylioppilaalle pelkän rahan sijaan? Mikä olisi aineeton ja ekologinen lahja, josta riittäisi iloa pitkäksi aikaa? Minkälainen lahja olisi kyllin arvokas ja osoittaisi arvostusta lahjan saajaa kohtaan?

Kuulostavatko edelliset kysymykset tutuilta? Uskon, että suurin osa meistä on miettinyt joskus hyvin kuumeisestikin sitä, mitä ostaa lahjaksi ystävälle, joka valmistuu, jää eläkkeelle tai jolla on jo kaikkea.

Kokosin yhteen hyviä syitä, miksi Taidekurssi on erinomainen vaihtoehto lahjaideoiden joukossa. Tekstin lopusta voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä lahjakortista sekä kurssilaistemme palautteita eri kursseista.


Hyviä syitä ostaa lahjaksi taidekurssi


  • Taidekurssimme sopivat miehille ja naisille, nuorille ja iäkkäille sekä kiireisille ja niille, joilla on aikaa. Kurssimme mahdollistavat joustavan aikataulun, joten lahja sopii ystävällesi riippumatta hänen elämäntilanteestaan.

  • Kurssimme ovat luonteeltaan innostavia, rentouttavia, opettavia sekä luovuutta herätteleviä. Lahjasi ei siis ole paluu peruskoulun penkille läksyineen, vaan pikemminkin jännittävä matka itsensä ylittämiseen.

  • Kurssit soveltuvat myös niille henkilöille, jotka eivät ole harrastaneet taidetta aiemmin. Jokainen kurssimme alkaa perusteista, jonka jälkeen siirrymme edistyneempiin tekniikoihin. Lahjakurssin saaja voi aloittaa kurssin täysin omista lähtökohdistaan.

  • Taideharrastukset ovat suosittuja kaikissa ikäryhmissä. Nekin henkilöt, jotka eivät normaalisti harrasta taidetta, kokevat usein innostumista ja inspiroitumista taiteellisen tekemisen parissa. Taidelahjan hankkiminen voi olla sitä kaivattua rentoutusta ja virkistystä, jonka pariin lahjan saaja ei olisi itse hoksannut lähteä.

  • Kurssista riittää iloa todella pitkäksi aikaa. Lahjakurssi ei ole kylmä tukko rahaa tai maljakko, jota on vain kaunis katsella. Taidekurssi tarjoaa osallistujalle innostusta, iloa ja itsensä ylittämistä. Mikäli lahjan saaja sitä itse haluaa, kurssi mahdollistaa hänelle kokonaan uuden, rakkaan harrastuksen vuosiksi. Kurssin opit säilyvät myös kurssin jälkeen.

  • Taidekurssi on aineeton elämyslahja, joka tarjoaa oppimista ja iloa tavaran sijaan. Lahja sopii saajalle, joka on kyllästynyt turhaan roinaan ja myös sinulle, joka haluat antaa jotain muuta kuin tavaraa.

  • Koska kurssimme ovat verkkokursseja, lahjan saaja voi suunnitella oman aikataulunsa itse ja paneutua kurssiin silloin, kun se hänelle itselleen parhaiten sopii. Osallistuminen kurssille ei sido lahjan saajaa liiaksi. Tehtävät on mahdollista tehdä vaikkapa kotisohvalta käsin.

  • Kurssille osallistuminen ei vaadi teknistä erityisosaamista. Riittää, että lahjan saajalla on internetyhteys ja toimiva sähköpostiosoite.

  • Toimitamme lahjaksi ostamasi kurssin sinulle kauniina lahjakorttina, jonka voit luovuttaa lahjan saajalle omakätisesti sopivalla hetkellä.

  • Kurssimme ovat erittäin korkealaatuisia ja ne ovat saaneet runsaasti hyvää palautetta niin taiteen ammattilaisilta kuin harrastajiltakin. Taidekurssit.fi on brändinä nykyaikainen ja tasokas. Antamalla lahjaksi kurssimme voit tuntea ylpeyttä lahjan antajana.


Miten kaikki toimii?

Taidekurssin ostaminen lahjaksi on helppoa ja vaivatonta. Tässä ohjeet, joiden avulla saat itsellesi kauniin lahjakortin, jonka voit antaa ystävällesi.

1. Tilaa haluamasi kurssi normaaliin tapaan sivujemme kautta.

2. Anna omat osoitetietosi.

3. Kirjoita tilauslomakkeen lisätietoihin, että "kurssi tulee lahjaksi".

4. Siirry maksamaan kurssi. Voit maksaa tilauksen omilla pankkitunnuksillasi, laskulla tai osamaksulla.


Toimitamme sinulle lahjakortin, joka oikeuttaa lahjakortin saajalle pääsyn ostamallesi kurssille. Koska lahjakortti on fyysinen painotuote, voit ojentaa sen lahjan saajalle sopivana hetkenä.

Mikäli haluat kysyä kursseistamme, vastaamme sinulle mielellämme. Tavoitat asiakaspalvelumme osoitteesta [email protected]

Terveisin,

Liisa

 

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin


Miten tilaan kurssin ystävälleni? Tilaa haluamasi kurssi Taidekurssien sivuilta normaaliin tapaan. Lisää tilauksen "Lisätietoja"-kenttään maininta siitä, että kyseinen kurssi on tulossa lahjaksi ja että haluat painetun lahjakortin itsellesi. Maininta "Kurssi tulee lahjaksi" riittää.

Ostin kurssin lahjaksi. Miten kurssi toimitetaan? Toimitamme ostamasi lahjakurssin sinulle kauniina lahjakorttina, jonka voit antaa lahjan saajalle sopivana hetkenä. Lähetämme lahjakortin postissa sinulle kahden arkipäivän sisällä tilauksestasi kirjattuna kirjeenä. Toimitamme lahjakortin siihen osoitteeseen, jonka annoit meille kurssitilauksen yhteydessä.

Tuleeko minulle ylimääräisiä kuluja siitä, että tilaan kurssin lahjakorttina? Ei. Voit tilata kurssin itsellesi tai lahjakorttina ystävällesi – hinta on sama.

Kuinka kauan lahjakortin toimitus kestää? Lähetämme lahjakortin sinulle 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi kirjattuna kirjeenä. Postin kulkunopeuteen emme ikävä kyllä voi vaikuttaa, mutta toimistoltamme lahjakortit lähtevät usein jo samana päivänä.

Miten lahjan saaja voi lunastaa lahjakortin? Kun olet antanut painamamme lahjakortin lahjaksi, lahjan saaja voi liittyä maksamallesi kurssille heti, tai vasta myöhemmin. Hän päättää itse, milloin aloittaa kurssin. Lahjakortin taakse on painettu selkeät ohjeet siitä, miten hän voi lunastaa lahjakurssin.

Pitäisikö minun tilata lahjaksi tarkoittamani kurssi omaan osoitteeseeni vai lahjan saajan osoitteeseen? Tilaa kurssi omalla osoitteellasi. Toimitamme lahjakortin sinulle, jotta voit sopivana hetkenä antaa lahjan ystävällesi.

Haluan ostaa kurssit koko työporukalleni / ryhmälleni. Miten toimin? Hienoa! Lähetä viesti asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] ja kerro meille, mitä kursseja haluat tilata. Saat meiltä tilausvahvistuksen ja vähennyskelpoisen laskun kirjanpitoasi varten. Toimitamme sinulle oikean määrän kurssilahjakortteja haluamaasi osoitteeseen.

KURSSILAISTEN PALAUTTEITA


– Hyvä, että teknisen tarkasti opastatte maalaustyön etenemistä. Näin tarkkaa ja konkreettisestikin helpommin käsitettävää opastusta ei löydy mistään maalausopaskirjoista! Kiitokset!

– Kiitos kursista, on mukavaa että voi opiskella kotona etänä ja omaan tahtiin. Toivottavasti kehittelette muita kursseja myös.

– Hei! Minua on jo pitkään kiinnostanut tämä nettikurssi, sillä asun täällä Taivalkoskella pohjoisessa.

– Kiitos todella selkeistä ja opettavaisist
a aineistoista. Sain kurssista paljon irti.


Kurssi oli minusta selkeästi laadittu, helpot ohjeet :) Kiitos kurssista, oli tosiaan mielenkiintoinen kokemus ja ehkä tulen vielä jollekkin toiselle kurssille jatkossa.