Koodilla "ETÄOPISKELU" -50% alennus kursseistamme 18.3. – 13.4.2020.

 

︼ ︼ ︼

PIIRTÄMISEN PERUSTEET

Tuntuuko piirtäminen sinusta hankalalta? Haluaisitko olla hyvä piirtäjä, muttet tarkkaan tiedä, miten sinun pitäisi edetä?

Piirtämisen perusteet -piirustuskurssi on vastaus piirustustaidossa kehittymiseen ja onnistumiseen. Jakson aikana edistyt piirtäjänä lähtötasostasi käsin ja voitat erilaisia piirtämiseen liittyviä haasteita.

Kurssin hinnalla saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin kurssimateriaaleihin. Katso laaja oppisisältö alta.Piirtämisen perusteet -verkkokurssi alkaa, kun liityt mukaan. Kurssin opettaja Tuomas Tuimala on mukana kurssilla ja vastaa kysymyksiisi.

PIIRTÄMISEN PERUSTEET


KURSSIN HINTA : 149 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.Piirustuskurssin esittelyvideoKURSSIN MYÖTÄ:

 • Hallitset tekniikat, välineet ja metodit. Ymmärrät, miten lopputulokseen voidaan vaikuttaa ja tiedät, mitä välineitä ja tekniikoita sinun kannattaa käyttää.
 • Saat pääsyn kurssin keskusteluosioihin, jossa voit jakaa ajatuksia muiden kurssilaisten kanssa ja pääset näkemään, mitä muut ovat piirtäneet.
 • Pääset irti aloittamisen vaikeudesta ja muista piirtämiseen liittyvistä henkisistä haasteista, kuten liiallisesta itsekriittisyydestä ja itseluottamuksen puutteesta.
 • Sinulle kirkastuu hyvä piirustusprosessi, jonka myötä voit tehdä teokset alusta loppuun asti onnistuneesti.
 • Piirtäminen alkaa tuntua vaivattomalta ja miellyttävältä.
 • Opit piirtämään teoksia, joita voit antaa lahjaksi tai myydä.
 • Pääset lähemmäksi omaa itseilmaisuasi ja oma uniikki tyylisi alkaa löytyä.
 • Saat kannustavaa, rakentavaa ja henkilökohtaista palautetta opettajalta. Palaute auttaa sinua menemään eteenpäin nopeammin.

YDINASIOIDEN HARJOITTELUA

Olitpa kiinnostunut realistisesta piirtämisestä, sarjakuvien tekemisestä, luonnostelutaitojesi kehittämisestä tai suoraan mielikuvituksesta piirtämisestä, tämä piirustuskurssi on sinua varten. Kurssilla opit tärkeitä piirtämisen ydintaitoja, joita voit soveltaa mihin tahansa piirtämiseen.

Kurssi pitää sisällään noin neljäkymmentä havainnollistavaa oppituntia, joiden sisältö on todella monipuolinen ja innostava. Piirtämisen perusteet -kurssi keskittyy vain niihin asioihin, joiden oppimisesta on suurinta hyötyä. Harjoitteluaikaa ei kannata tuhlata epäoleellisiin asioihin, joten olemme jättäneet kurssilta pois kaiken sellaisen, joka ei auta sinua tulemaan paremmaksi piirtäjäksi. Kun opit harjoittelemaan oikeita asioita, piirtotaitosi kehittyy nopeasti ja voit kokea ilon ja innostumisen, joka tulee itsesi ylittämisestä.Kurssin sisältö


  Kaksi näkökulmaa piirtämiseen
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Lämmittely
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Luonnostelu
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kaksiulotteiset muodot
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Tummuusasteet
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Valo ja varjo
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kolmiulotteiset muodot
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Perspektiivi
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kehittyminen piirtäjänä 1 / 2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kehittyminen piirtäjänä 2 / 2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kiitos kurssista
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille

 KENELLE PIIRTÄMISEN PERUSTEET -KURSSI SOPII?


HALUAT OPPIA PIIRTÄMÄÄN

Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat oppia piirtämään. Miltä tuntuisi osata piirtää vapaalla kädellä näköhavaintoja niin, että piirrettävät asiat jäljentyvät paperille oikeissa mittasuhteissaan ja kaikki näyttävät olevan juuri oikean muotoisia, oikean kokoisia ja vieläpä harmonisesti aseteltuna? Myös valot ja varjot ovat kohdallaan, ja erilaiset pinnat, kuten lasiset, kankaiset ja metalliset pinnat, näyttävät juuri siltä, miltä niiden kuuluukin näyttää. Tällä kurssilla saat intensiivisen aineiston kaikkien piirtämisen perustaitojen kehittämiseen, jonka turvin voit myöhemmin jatkaa myös omaehtoista harjoittelua.


HALUAT PAREMMAKSI PIIRTÄJÄKSI

Kurssi soveltuu sinulle, jos haluat oppia peremmaksi piirtäjäksi. Jos olet kyllästynyt jatkuvaan kumittamiseen, olet turhautunut omaan piirtojälkeesi ja haluat piirtämisen tuntuvan vaivattomalta, kurssi sopii sinulle.


USKOT, ETTÄ VOIT OPPIA

Piirustuskurssi soveltuu sinulle, jos uskot ja olet vakuuttunut, että myös sinä voit oppia taidokkaaksi piirtäjäksi. Tosiasia on, että piirtotaito on kaikkien opittavissa. Taidon oppiminen vaatii vaivannäköä ja harjoittelua. Kurssilla opit, mihin asioihin sinun kannattaa keskittyä ja miten sinun kannattaa harjoitella, jotta voit kehittyä mahdollisimman taitavaksi mahdollisimman lyhyessä ajassa.


HARRASTAT MAALAAMISTA

Kurssi soveltuu sinulle, joka maalaat. Hyvä piirtotaito vaikuttaa onnistuneiden, kauniiden ja sopusuhtaisten maalausten taustalla. Mitä paremmin osaat piirtää, sitä paremmin osaat myös maalata. Piirtotaidossa on kyse mittasuhteiden, perspektiivin, valon ja varjon sekä erilaisten pintojen ilmentämisestä, ja mitä paremmin hallitset nämä asiat, sitä vaivattomammin pystyt tuomaan samat asiat myös maalauksiisi.


HALUAT UUDEN HARRASTUKSEN

Kurssi soveltuu sinulle, jos haluat itsellesi uuden harrastuksen. Piirtäminen on erittäin rentouttava harrastus, joka innostaa ja virkistää mieltä. Opitut asiat säilyvät muistissasi, kun olet ne kerran oppinut.


PIIRRÄT SARJAKUVIA

Kurssi sopii sinulle, jos haluat kehittyä sarjakuvien piirtämisessä. Tämä piirustuskurssi ei ole sarjakuvakurssi, etkä tule saamaan suoraa ohjausta erilaisten sarjakuvien piirtämiseen. Kyky piirtää ihmisiä, hahmoja, rakennuksia ja erilaisia ympäristöjä taidokkaasti on kuitenkin myös sarjakuvapiirtämisen taustalla, hyödyt tästä kurssista, jos piirrät sarjakuvia.


OLET KIINNOSTUNUT LUOVUUDESTA JA ITSEILMAISUSTA

Kurssi soveltuu sinulle, jos olet kiinnostunut pohtimaan omaa tekemistäsi ja omaa suhdettasi luovuuteesi sekä olet valmis avartamaan mieltäsi uusiin suuntiin harjoittelun suhteen. Kurssiaineistot ovat selkeitä ja johdonmukaisia, mutta katsomme asioita myös pintaa syvemmältä.


HALUAT OPISKELLA JOUSTAVASTI OMAN AIKATAULUSI MUKAAN

Tällä kurssilla voit suunnitella kokonaan itse oman aikataulusi, omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Kurssi soveltuu joustavaan opiskeluun ja on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi saada kurssista parhaan hyödyn irti, elämäntilanteesta riippumatta. Piirustuskurssin ostettuasi sinulla on elinikäinen käyttöoikeus kaikkiin kurssimateriaaleihin.
PIIRTÄMISEN PERUSTEET


KURSSIN HINTA : 149 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla. PIIRUSTUSKURSSILLA TARVITTAVAT VÄLINEET

Tällä kurssilla tarvitset seuraavat välineet:

 • Lyijykyniä
 • Piirtämiseen soveltuvaa paperia tai luonnoslehtiö, jossa ei ole viivoja tai ruutuja
 • Pyyhekumi, terotin ja viivotin


Monet tehtävät voit toteuttaa kynällä kuin kynällä, eivätkä tämän kurssin opit ole niinkään välineistä kiinni. Kurssin aikana kerromme sinulle lisää välineistä ja esittelemme erilaisia vaihtoehtoja. Pääset perehtymään laadukkaisiin välineisiin tarkemmin ja opit, mitkä tarvikkeet ovat kaikkein hyödyllisimpiä. Voit itse päättää, mitä välineitä haluat lopulta hankkia.


Usein kysyttyä


Milloin Piirtämisen perusteet -piirustuskurssi alkaa?
Kurssi alkaa, kun olet tilannut kurssin ja tilauksesi on käsitelty. Kurssitilauksen käsittelyaika on normaalisti alle 1 vuorokausi.
Miten kurssi maksetaan?
Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Kun ostat kurssin tältä sivulta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.
Kuuluvatko välineet piirustuskurssin hintaan?
Eivät.
Mitä muuta kurssiin kuuluu?
Kurssimateriaalien lisäksi sinulla on mahdollisuus kommentoida tehtäviä kurssilla, jakaa omia kuvia ja keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kanssa.
Miten saan pääsyn kurssiaineistoihin?
1. Osta kurssi tämän sivun kautta.
2. Luo tunnus kouluun kohdassa "Rekisteröidy".
3. Kurssiaineistot avautuvat sinulle näkyviin "Omat kurssit" -osioon, kun kurssi alkaa.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on auki. Pääset milloin tahansa kurssiaineistojen pariin kirjautumalla kouluun omilla tunnuksillasi.
En ole varma ehdinkö tehdä kaikkia tehtäviä heti, sillä aikatauluni on kiireinen. Voinko osallistua?
Ehdottomasti! Kaikki kurssiaineistot ovat vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit suunnitella itse oman aikataulusi ja tehdä tehtäviä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Monet kurssilaisistamme käyvät kursseja omaan tahtiin.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?
Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.
Voinko saada palautetta työskentelystäni?
Kyllä. Kurssin sisällön suunnitellut Tuomas Tuimala on itse mukana kurssilla ja vastaa kysymyksiin, antaa palautetta ja neuvoo eteenpäin.KURSSILAISTEN PALAUTTEITA


– Todella iso kiitos kurssista, kurssinne sisälsi juuri niitä piirtämisen perusasioita jotka itseltäni puuttuivat. Todella mielenkiintoista sekä innostavaa materiaalia , piirtämään voi todellakin oppia mutta vaan piirtämällä, itse sain valtavan kipinän oppia lisää ja aineistoahan täytyy käydä läpi vielä moneen otteeseen ennenkuin kaiken saa sisäistettyä. Piirtämisen aloittaminen on nyt paljon helpompaa kun osaa aloittaa oikeasta suunnasta ja koska minulla ei ole mitään suuria tavoitteita, kunhan piirtelen omaksi ilokseni ja ehkä vähän toistenkin , ei tarvitse kasata paineita, toisaalta ei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo eteen. Jollain toisella kurssillanne tulen kyllä vielä olemaan mukana jossain vaiheessa. Verkkokurssista vielä sen verran että aamuihmisenä olen tykännyt kun asioihin voi paneutua ja tehdä juuri silloin kun itse on parhaimmillaan. – Virpi Niilimaa


– Tuomakselle jo nyt iso kiitos aivan upeasta kurssista, olen tykännyt ihan valtavasti! Opetus on edennyt todella mukavalla tavalla, helpommista tehtävistä haastavimpiin. Joitakin piirustuskirjoja olen itselleni hankkinut, mutta anti ei ole ollut lainkaan sama, mitä nyt tältä kurssilta olen saanut. Ohjausta on tullut ihan kädestä pitäen ja se on ollut minulle tärkeää! Olen kokenut itselleni hyväksi tavaksi sen, että otan materiaalin heti koneelta ulos, kun se aukeaa ja näin saan tuonne mietintämyssyyn asiat alustukseen ja sitten työstän tehtäviä itselleni sopivina ajankohtina ja silloin teoria ja tehtävät kulkevat rinnakkain.

Kurssi on ollut tiivis ja asiaa todella paljon. Kaiken tiedon imen itseeni kuin sieni :) ja sen sisäistäminen vie aikansa, mutta havainnointi on taas selkeästi lisääntynyt ja avartunut. Esim. 2- ja 3- uloitteisuus on auennut minulle ihan uudella tavalla, samoin varjostukset, aivan mahtavaa, oivalluksia syntyy tiuhaan tahtiin. Alkupuolen osioista koin todella tärkeäksi koordinaatioharjoitukset, jossa kaiken tekeminen ajatuksella, on se pointti!

Liisan luovuusosio oli niin hieno ja puhutteleva,oikea helmi! Se oli todella tärkeää asiaa. Keskusteluosiossa en ole ollut mukana ja aivan tarkoituksella, koen sen vaan jotenkin häiritsevänä tälle omalle tekemiselleni ja oikeastaan ei ihan valtavasti kiinnosta se toisten tekeminen, vaikka kyllä ymmärrän tämän osion tärkeyden, se vaan ei ole minun juttuni. On niin mahtavaa kun voi oppia jotain uutta ja piirtäjäksi voi kehittyä, eikä se ole vain synnyinlahjana saatu taito, nyt sen tiedän. Huomaan myös miten tämä kurssi edesauttaa akvarelleilla työskentelyä, iso apu siihen! Kurssi ei ole ihan vielä päättynyt, mutta tämä on minun palautteeni. Tämä kurssi on ollut minulle antoisa elämys, kiitos siitä ja kannustuksesta joka on ollut tarpeen! – Mirja Valtasaari-LehtinenLiity mukaan onnistujiin!


PIIRTÄMISEN PERUSTEET


KURSSIN HINTA : 149 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.