︼ ︼ ︼

MUOTOKUVAN PIIRTÄMINEN
VAIHE VAIHEELTA

Muotokuvakurssilla paneudutaan toden teolla muotokuvan piirtämiseen. Kurssilla käydään vaihe vaiheelta läpi, miten realistinen potretti syntyy. Selkeät videot ja tekemisen jaksotus vievät sinut menestyksekkäästi kohti valmista, aidontuntuista muotokuvaa.

Kurssi etenee välineiden valinnasta aina työn viimeistelyyn saakka pala kerrallaan. Voit osallistua kurssille, vaikket olisi piirtänyt aiemmin. Kurssin käytyäsi taitosi potretin piirtäjänä ovat uudella tasolla ja hallitset muotokuvapiirtämisen perusteet hyvin. Kurssin hinnalla saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin kurssimateriaaleihin.
MUOTOKUVAN PIIRTÄMINEN

Kurssin hinta: 127 €

Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.

Voit maksaa myös osamaksulla.

Muotokuvakurssin esittelyvideo

Kurssin sisältö


  Kolmiulotteisuusvaikutelman luominen
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Muotokuvan varjostaminen ja viimeistely
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille


KURSSILLA TARVITTAVAT VÄLINEET

Tällä kurssilla tarvitset seuraavat välineet:

  • LYIJYKYNIÄ Piirrämme potretin pääasiassa lyijykynillä. Hanki lyijykynäpakkaus, jossa on setti kyniä eri kovuuksilla. Hyvä setti on esimerkiksi Derwentin 12-osainen kynäpaketti, jossa on joukko pehmeitä ja kovia kyniä. Myös Staedtler tai jokin muu merkki toimii mainiosti. Lyijykynäpakkauksia saat kirjakaupoista sekä taidetarvikeliikkeistä.
  • MUSTA JA VALKOINEN HIILIKYNÄ Käytämme mustaa ja valkoista hiilikynää aivan tummimpien ja vaaleimpien kohtien piirtämiseen, jolloin saamme kuvan herätettyä eloon. Tavalliset puuvärit eivät aja samaa asiaa, joten hanki musta ja valkoinen hiilikynä tai hiilikynäpaketti, josta löytyy nämä molemmat värit. Hiilikynät tunnistaa sanasta "Charcoal", ja näitä kyniä myydään useimmissa kirjakaupoissa ja taidetarvikeliikkeissä. Hiilikynät voivat olla esimerkiksi Derwent-merkkiset.
  • HARMAAKSI SÄVYTETTY PAPERI Teemme potretin sävytetylle A4-kokoiseen paperille. Käytämme kurssilla Tiziano-merkkistä lämpimän harmaata sävypaperia, jonka sävy 27. Paperin paino on 160g / m² ja sitä myydään A4- ja A3-kokoisena useissa taidetarvikeliikkeissä. Harmaan sävy voi olla jokin muukin, mutta valitse mieluiten jokin keskiharmaa sävy.
  • PYYHEKUMI, TEROITIN JA VIIVOTIN Kumi, teroitin ja viivotin voivat olla mitä merkkiä tahansa. Kumin kannattaa kuitenkin olla sellainen, jolla pystyt kumittamaan hyvin tarkkaa jälkeä. Voit leikata tavallisesta pyyhekumista terävällä veitsellä palan, tai hankkia vaikkapa Derwentin muovailtavan kumin tai Koh-i-Noorin teroitettavan kynäkumin.
  • PAPERISTOMPPEJA TAI PUMPULIPUIKKOJA Stomppia / pumpulipuikkoa käytetään piirtojäljen häivyttämiseen.
  • LUONNOSLEHTIÖ TAI SUTTUPAPERIA Näitä tarvitset muuhun harjoittelemiseen ja välineiden testailuun.


Teemme kurssilla teoksen vaiheittain alusta loppuun. Käytämme välineitä, jotka on listattu yllä. Jos sinulla on vastaavia välineitä muilta valmistajilta, voit käyttää myös niitä.

HALUATKO KURSSILLA TARVITTAVAT VÄLINEET KOTIISI TOIMITETTUNA?Tämä kurssi on myynnissä myös pakettina "Muotokuvakurssi + välineet", jossa saat kurssin lisäksi tarvittavat välineet kotiisi toimitettuna. Kurssin + välineiden hinta on 164 €.

Jos haluat ostaa sekä kurssin että välineet, siirry tilaamaan tästä >


Usein kysyttyä


Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?
Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.
En ole varma, ehdinkö tehdä kaikkia tehtäviä heti, sillä aikatauluni on kiireinen. Kannattaako osallistua?
Ehdottomasti! Kaikki kurssiaineistot ovat vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit suunnitella itse oman aikataulusi ja tehdä tehtäviä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Monet kurssilaisistamme käyvät kursseja omaan tahtiin.
Miten saan pääsyn kurssiaineistoihin?
1. Osta kurssi tämän sivun kautta.
2. Luo tunnus kouluun kohdassa "Rekisteröidy".
3. Kurssiaineistot avautuvat sinulle näkyviin "Omat kurssit" -osioon, kun kurssi alkaa.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on auki. Pääset milloin tahansa kurssiaineistojen pariin kirjautumalla kouluun omilla tunnuksillasi.
Mitä muuta kurssiin kuuluu?
Kurssimateriaalien lisäksi sinulla on mahdollisuus kommentoida tehtäviä kurssilla, jakaa omia kuvia ja keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kanssa. Kurssilla on myös koko ajan laajeneva kysymys-vastaus-osio, jossa kurssin opettaja vastaa kurssilaisten kysymyksiin.
Kuuluvatko välineet kurssin hintaan?
Eivät. Kun ostat kurssin tältä sivulta, liityt vain kurssille. Jos haluat ostaa kurssin välineiden kanssa, siirry tilaamaan täältä >
Milloin kurssi alkaa?
Kurssi alkaa heti, kun olet tilannut kurssin ja tilauksesi on käsitelty. Normaali kurssitilausten käsittelyaika on alle 1 vuorokausi.
Miten kurssi maksetaan?
Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla turvallisen maksunvälittäjän välityksellä. Kun ostat kurssin tältä sivulta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.
Jos tilaan kurssin välineiden kanssa, mitä tarvikkeita saan?
Toimittamaamme välinepakettiin kuuluu:

– Tiziano sävypaperi A4, 3 arkkia
– Derwent hiilikynät, 4 kpl (mukana myös valkoinen)
– Derwent lyijykynät, 12 kpl
– Derwent muovailtava kumi
– Stompit

Lisäksi tarvitset enää oman teroittimen ja viivottimen.

Tilaa kurssi + välineet täältä >

Vaihekuva potretin piirtämisestä. Näyttävää ja aidontuntuista muotokuvaa rakennetaan vaihe vaiheelta aiemmin luodulle perustalle.

MUOTOKUVAN PIIRTÄMINEN

Kurssin hinta: 127 €

Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.

Voit maksaa myös osamaksulla.