︼ ︼ ︼

KUKKAMAALAUS VAIHE VAIHEELTA

Akryylimaalauskurssi kukka-asetelman maalaamisesta


Tällä kurssilla maalaamme kukkataulun akryylimaaleilla vaihe vaiheelta. Käymme alusta pitäen läpi, miten tasapainoinen ja valoisa kukkateos tehdään kerroksittain ja askel askeleelta. Kurssi sopii akryylimaalauksen aloittelijoille sekä kaikille niille, jotka haluavat parantaa maalaustaitojaan ja oppia maalaamaan kauniita tauluja johdonmukaisen maalausprosessin mukaan.

Kukkamaalauksen tekemisen lisäksi saat paljon tietoa akryylimaalauksesta, sopivista välineistä, sommittelusta, maalien ja maalausnesteen kanssa työskentelystä, valöörien havaitsemisesta ja siitä, miten prosessi luonnostelusta valmiiksi teokseksi viedään tuotteliaasti loppuun.

Kurssin tilattuasi saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin kurssimateriaaleihin.
Kukkamaalaus vaihe vaiheelta -verkkokurssi alkaa, kun liityt mukaan. Kurssin opettaja Liisa Tuimala on mukana kurssilla ja vastaa kysymyksiisi.
KUKKAMAALAUS VAIHE VAIHEELTA


KURSSIN HINTA : 127 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.


Kurssin esittelyvideo

Kurssin sisältö


  Kukkataulun luonnostelu
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Kukkien maalaaminen
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Vesi, lasi ja varjot
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  Teoksen viimeistely
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille

KENELLE TÄMÄ KURSSI SOPII?


HALUAT SAADA LISÄÄ VARMUUTTA MAALAUSTESI TEKEMISEEN

Kurssi sopii sinulle, joka haluat lisää varmuutta maalaamiseen. Kurssilla opit selkeän prosessin, jonka avulla voit tehdä maalauksia suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn asti johdonmukaisesti. Opit kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin maalaamisen eri vaiheissa, jolloin virheet vähenevät ja lopputuloksesta tulee eheä. Eri työskentelyvaiheiden hallinta lisää osaamistasi maalarina.


HALUAT OPPIA LISÄÄ VÄLINEISTÄ JA TYÖSKENTELYTAVOISTA

Kurssilla käymme kukkataulun kannalta keskeiset välineet ja työtavat läpi perusteellisesti. Näet videoilta, miten eri välineiden kanssa työskennellään ja miten maalaaminen tapahtuu konkreettisesti. Teemme taulua varten omat värisekoitukset, joten opit sekoittamaan itse raikkaat ja kirkkaat sävyt sekä valo- että varjoalueille. Puhumme myös sommittelusta, valööreista ja taustan, lasin, varjojen sekä heijastusten maalaamisesta.HALUAT MAALATA VALMIIN TAULUN OMALLE SEINÄLLESI TAI LAHJAKSI

Oletko koskaan aloittanut maalaamista vain todetaksesi puolivälissä, että lopputulosta ei syystä tai toisesta syntynytkään? Tämä kurssi ohjaa sinut maalaamaan työn loppuun saakka. Ajatus kauniista taulusta ei jää vain idean tasolle, vaan kurssin myötä syntyy valmis, kaikin puolin viimeistelty teos. Tällainen teos sopii omalle seinälle ja on loistava lahjaidea ystävälle.


HALUAT OPPIA MAALAAMAAN

Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat oppia maalaamaan. Kurssilla käydään yksityiskohtaisesti ja vaiheittain läpi maalauksen synty, joten opit perusteellisesti eri työskentelyvaiheet. Kurssin jälkeen sinun on helppo soveltaa oppimiasi asioita muiden teosten tekemiseen. Vaikka et olisi maalannut akryyleilla koskaan aikaisemmin, voit luoda kuvan kaltaisen teoksen – kunhan seuraat kurssin ohjeita järjestyksessä.


HALUAT UUDEN HARRASTUKSEN

Kurssi soveltuu sinulle, jos haluat itsellesi uuden harrastuksen. Maalaaminen on erittäin rentouttava harrastus, joka innostaa ja virkistää mieltä. Opitut asiat säilyvät muistissasi, kun olet ne kerran oppinut.


HALUAT OPISKELLA JOUSTAVASTI OMAN AIKATAULUSI MUKAAN

Tällä kurssilla voit suunnitella kokonaan itse oman aikataulusi, omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Kurssi soveltuu joustavaan opiskeluun ja on suunniteltu niin, että kuka tahansa voi saada kurssista parhaan hyödyn irti, elämäntilanteesta riippumatta. Kurssin ostettuasi sinulla on elinikäinen käyttöoikeus kaikkiin kurssimateriaaleihin.


KUKKAMAALAUS VAIHE VAIHEELTA


KURSSIN HINTA : 127 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.


 

KURSSILLA TARVITTAVAT VÄLINEET

Teemme teoksen seuraavilla välineillä ja väreillä. Jos sinulla on samoja värejä tai vastaavia tarvikkeita muilta valmistajilta, voit käyttää niitä.

 • Pinko maalauspohja
 • Winsor & Newtonin Galeria akryylimaalit

  – Titaanivalkoinen / Titanium White
  – Sitruunankeltainen / Lemon Yellow
  – Kadmiumkeltainen / Cadmium Yellow Medium
  – Keltaokra / Yellow Ochre
  – Opera ruusu / Opera Rose
  – Pysyvä ruusu / Permanent Rose
  – Ultramariinin sininen / Ultramarine
  – Pysyvä keskivihreä / Permanent Green Middle
  – Oliivinvihreä / Olive Green
  – Raaka umbra (ruskea) / Raw Umber
  – Norsunluun musta / Ivory Black • Siveltimet
  – Maalauspensseli
  – Isokokoinen litteä sivellin
  – Keskikokoinen vinoon leikattu sivellin
  – Ohut pyöreäkärkinen sivellin
 • Akryylimaalauksen maalausneste
 • Paletti, palettiveitsi ja vesikuppi

Pinko-maalauspohjia, akryylimaaleja, siveltimiä ja muita tarvikkeita saa taidetarvikeliikkeistä, hyvin varustelluista kirjakaupoista ja taidetarvikkeiden verkkokaupoista.

Usein kysyttyä


Miten kurssi maksetaan?
Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla turvallisen maksunvälittäjän välityksellä. Kun ostat kurssin tältä sivulta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.
Kuuluvatko välineet kurssin hintaan?
Eivät. Voit ostaa tarvittavat maalit, pensselit, pohjat ja muut tarvikkeet taidetarvikeliikkeestä tai taidetarvikkeiden verkkokaupasta.
Mitä muuta kurssiin kuuluu?
Kurssimateriaalien lisäksi sinulla on mahdollisuus kommentoida tehtäviä kurssilla, jakaa omia kuvia ja keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kanssa.
Miten saan pääsyn kurssimateriaaleihin?
1. Osta kurssi tämän sivun kautta.
2. Luo tunnus kouluun kohdassa "Rekisteröidy".
3. Kurssiaineistot avautuvat sinulle näkyviin "Omat kurssit" -osioon, kun kurssi alkaa.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on auki. Pääset milloin tahansa kurssiaineistojen pariin kirjautumalla kouluun omilla tunnuksillasi.
Voinko käydä kurssin akvarelleilla tai öljymaaleilla?
Kurssi on suunniteltu käytäväksi akryylimaaleilla. Voit toki liittyä kurssille, vaikka maalaisit akvarelleilla tai öljymaaleilla, mutta saat parhaan hyödyn, kun teet tämän kurssin nimenomaan akryyleilla.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?
Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.
Milloin kurssi alkaa?
Kurssi alkaa heti, kun olet tilannut kurssin ja tilauksesi on käsitelty. Kurssitilausten käsittelyaika on normaalisti alle 1 vuorokausi.
Voinko saada palautetta työskentelystäni?
Kyllä. Kurssin suunnitellut Liisa Tuimala on mukana kurssilla ja hän vastaa kysymyksiin, antaa palautetta ja neuvoo eteenpäin.


KUKKAMAALAUS VAIHE VAIHEELTA


KURSSIN HINTA : 127 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.