Koodilla "ETÄOPISKELU" -50% alennus kursseistamme 18.3. – 13.4.2020.

 

︼ ︼ ︼

AKVARELLIKURSSI

Haluaisitko oppia akvarellimaalauksen taidon muttet tarkkaan tiedä, miten edetä? Toivoisitko osaavasi maalata niin, että omia töitä voisi kehystää seinälle ja antaa lahjaksi?

Tällä kurssilla opit akvarellimaalauksen perusteet kattavasti. Kurssi sisältää mielenkiintoisen teoriaosuuden sekä runsaasti tehtäviä, lisämateriaalia, vinkkejä ja ideoita.

Kurssi on kuvitettu upeilla, inspiroivilla kuvilla. Voit liittyä mukaan, vaikket olisi maalannut aikaisemmin. Kurssin hinnalla saat elinikäisen käyttöoikeuden kaikkiin kurssimateriaaleihin.Kurssi alkaa heti, kun liityt mukaan. Kurssin opettaja on mukana kurssilla ja vastaa kysymyksiisi.

AKVARELLIKURSSI


KURSSIN HINTA : 139 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.


KURSSILLA TARVITTAVAT VÄLINEET

Akvarellikurssilla tarvitset:

1) Värejä

2) Akvarellimaalaukseen soveltuvaa paperia

3) Akvarellimaalaukseen soveltuvia siveltimiä

Lisäksi tarvitset maalausalustan, kuten vanerilevyn palan. Voit tilata välineet etukäteen tai kun kurssi on alkanut.

Kurssilla opiskellaan myös edistyneempää tekniikkaa ja akvarelleihin yhdistetään puukynä- ja mustepiirrosta. Jos haluat, voit tilata myös puukyniä (esimerkiksi akvarellikyniä tai Inktense-kyniä) sekä mustetta, mutta näiden hankkiminen ei ole pakollista.

Perustarvikkeet voivat olla mitä merkkiä tahansa, mutta suosittelemme taiteilijakäyttöön tarkoitettuja välineitä, joita saat taidetarvikeliikkeistä tai -verkkokaupoista.Kurssin sisältö


  ESIVALMISTELUT
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  MAALAAMISEN PERUSTEKNIIKKAA, osa 1
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  MAALAAMISEN PERUSTEKNIIKKAA, osa 2
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  MAALAUSTEHTÄVIÄ
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  BONUSMATERIAALIA
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  EDISTYNEEMPÄÄ TEKNIIKKAA
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  TÖIDEN SUUNNITTELU JA LUONNOSTELU
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  TEKNIIKOIDEN YHDISTÄMINEN
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille
  KIITOS KURSSISTA!
Saatavilla päivän kuluttua
päivän kuluttua kun olet liittynyt kurssille

Usein kysyttyä


Kuuluvatko välineet kurssin hintaan?
Eivät. Voit ostaa tarvittavat värit, siveltimet, paperit ja muut tarvikkeet jostakin taidetarvikeliikkeestä tai taidetarvikkeiden verkkokaupasta ennen kurssin alkua tai sen ensimmäisellä viikolla.
Mitä muuta kurssiin kuuluu?
Kurssimateriaalien lisäksi sinulla on mahdollisuus kommentoida tehtäviä kurssilla, jakaa omia kuvia ja keskustella aiheesta muiden kurssilaisten kanssa.
Miten saan pääsyn kurssiaineistoihin?
1. Osta kurssi tämän sivun kautta.
2. Luo tunnus kouluun kohdassa "Rekisteröidy".
3. Kurssiaineistot avautuvat sinulle näkyviin "Omat kurssit" -osioon, kun kurssi alkaa.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun kurssi on auki. Pääset milloin tahansa kurssiaineistojen pariin kirjautumalla kouluun omilla tunnuksillasi.
En ole varma, ehdinkö tehdä kaikkia tehtäviä heti, sillä aikatauluni on kiireinen. Kannattaako osallistua?
Kyllä. Kaikki kurssiaineistot ovat vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit suunnitella itse oman aikataulusi ja tehdä tehtäviä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Joustavuus on Taidekurssien yksi perusperiaatteista, ja monet kurssilaisistamme käyvät kursseja omaan tahtiin.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssille?
Aina! Kurssimateriaali on kokonaisuudessaan vapaassa käytössäsi sen jälkeen, kun olet ostanut kurssin. Voit milloin tahansa palata tekemään tehtäviä ja kertaamaan aineistoja. Sinulla on elinikäinen kurssimateriaalien käyttöoikeus.
Voinko saada palautetta työskentelystäni?
Kyllä. Kurssin opettaja on mukana kurssilla ja voit kysyä häneltä kysymyksiä ja pyytää palautetta omista töistäsi.
Miten kurssi maksetaan?
Kurssi maksetaan omilla pankkitunnuksilla, laskulla tai osamaksulla. Kun ostat kurssin tältä sivulta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle sopivan maksutavan.
Milloin kurssi alkaa?
Kurssisi alkaa heti, kun olet tilannut kurssin ja tilauksesi on käsitelty. Kurssitilausten normaali käsittelyaika on alle 1 vuorokausi.


AKVARELLIKURSSI


KURSSIN HINTA : 139 €Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.


KURSSIN SISÄLTÖ

Tällä kurssilla opit kaikki akvarellimaalauksen perusteet selkeiden oppituntien välityksellä. Opit myös runsaasti akvarellimaalauksen muita tekniikoita ja sovelluksia.

Kurssilla käydään läpi akvarellimaalarin paperit, värit, siveltimet ja muut tarvikkeet. Saat runsaasti ideoita ja tehtäviä maalaamiseen ja opit, miten eri tekniikoilla maalataan. Kurssilla pohdimme luonnostelua ja koko luomisprosessia.

Luvassa on myös edistyneempää tekniikkaa ja havainnollistavia esimerkkejä erilaisten teosten maalaamisesta. Saat lisäksi vinkkejä ja neuvoja, miten upeat työt syntyvät. Kurssilla voit jakaa ideoita myös muiden kurssilaisten kanssa.


KEHITTÄJÄN KOMMENTTI

Kun rakensin tätä kurssia, pohdin päälimmäisenä sitä, miten haluaisin itse opetettavan itseäni. Miten voisin tehokkaimmin oppia maalausta ja mikä innostaisi minua eniten? Kokisinko osiot varmasti riittävän selkeiksi ja saisiko tehtävät minut innostumaan maalauksesta?

Halusin varmistaa, että kurssi todella antaa osallistujalle ainutlaatuisen kokemuksen akvarellimaalauksesta. Kun hioin kurssia, päämääräni oli, että kurssin käytyään osallistuja todella olisi uudella tasolla taidoissaan. Uskon, että tämä päämäärä on tavoitettu.

– Liisa Tuimala / Taidekurssit.fi

Liisa Tuimalan akvarellimaalauksia


PALAUTETTA AKVARELLIKURSSISTA


– Monet kiitokset hienosta kurssista! Olen maalannut akvarelleja jo vuosia, mutta nyt vasta alan ymmärtää, mistä siinä on kysymys – varsinkin märkää märälle tekniikka on ollut kompastuskiveni. Suurin osa tehtävistä on vielä tekemättä, mutta tulen paneutumaan niihin ajan kanssa, kunhan helteet helpottavat. Toivottavasti järjestätte uusia akvarellikursseja, esim. eläinaiheinen olisi ihana :) Oikein mukavaa hellekesän jatkoa! – Arja Hokkanen


– Kaunis Kiitos! On ihanaa, että ohjausta saa netissä ja näin hienon kurssin muodossa. Voin suositella tätä kaikille. Olen itse maalaillut akvarellilla lähes päivittäin parin vuoden ajan ja akvarellit ovat mielestäni tosi mielenkiintoisia ja kauniita. Aloin harrastaa maalausta, kun se oli niin rentouttavaa työpaineiden keskellä. Nyt maalaan ilokseni ja akvarellejä en vaihda ikinä. – Aila Hirvoila


Hei. Kurssin osiot olivat selkeitä. Harjoitukset olivat tarpeeksi yksinkertaisia aloittelijalle, mutta varmaan myös pitempään harrastanut löysi niistä vinkkejä. Itse olen niin aloittelija, ettei tekeleitäni voi viedä kenenkään nähtäväksi, mutta nyt on tarvikkeet valmiina harjoitteluun. Jonkin verran, tallaisena aloittelijana, olisin kaivannut suoraa ohjausta. Kiitos kurssista. Tuula Viitamäki


Kiitos kurssista, joka on ollut mitä mielenkiintoisin. Tietoa on tullut roppakaupalla ja innostus akvarelleihin iski kovaa. Tämähän on mielenkiintoisempaa kuin öljyillä maalaaminen. Hieno kurssi! Aila Korpela


Hei, kiitos kurssista. Selkeät ohjeet ja tekemisen jaksotus, sopivan pituinen kurssi, hyvä kun on kommentointimahdollisuus ja kiva lukea muidenkin kommentteja. Hyviä esimerkkejä myös kuvin töistä. Minulla kävi niin, että kun olen joskus aikoinaan tehnyt harrastuksena akvarellia luulin että saan saman rentouden ja kivan tunteen tekemisessä. Mutta niinpä ei käynytkään ja itse asiassa totesin, että ei enää koskaan akvarellia minulle. Totesin että en osaa ollenkaan, en edisty, olen jumissa samassa. Niin sitä ihminen muuttuu. Tämä kokemus on ollut kuitenkin minusta erittäin hyvä ja tarpeellinen minulle, kohdata todellisuus. Kyse siis täysin minusta ei kursista, suurkiitos hyvästä ja ammatillisesta kursista. Hyvää kesän jatkoa! – Marika Kumpulainen


– Lämmin kiitos kurssista, siinä tuli tuhti paketti tietoa. Kurssi on ollut mielestäni todella mukaansatempaava ja mielenkiintoinen. Kyllä vaan, kurssi vastasi odotuksiani ja miten vaivatonta opiskelu oli tällä tapaa. Aiemmin en ole akvarelleilla maalannut ja näin ollen lähes kaikki tieto on tullut uutena. Olen iloisesti yllättynyt kuinka monipuolisesti näillä väreillä voikaan työskennellä. Kehityksen työskentelyssä huomasi selkeästi, kun vinkkejä tuli kerta kerralta lisää. Havainnointikykykin laajenee kummasti, kun ympäristöään katselee akvarellimaalarin silmin. Aika selkeiksi ovat tulleet myös ne aiheet jotka kiinnostavat ja jotka taas voi jättää vähemmälle huomiolle. Mielestäni ohjeistus on ollut erittäin selkeää. Eikä sovi unohtaa sitäkään, kuinka terapeuttista tämä onkaan, todella hyvä tapa rentoutua ja aiheita löytyy! – Mirja Valtasaari-Lehtinen


– Hyvä että teknisen tarkasti opastatte maalaustyön etenemistä. Näin tarkkaa ja konkreettisestikin helpommin käsitettävää opastusta ei löydy mistään maalausopaskirjoista! Kiitokset! – Jukka Ylävuo


AKVARELLIKURSSI


KURSSIN HINTA : 139 €


Kun klikkaat painiketta, pääset antamaan tilaustietosi ja valitsemaan sinulle parhaan maksutavan.
Voit maksaa myös osamaksulla.